De Doe Maar Mee Band laat in mei 2022 van zich horen. Op verschillende plekken in Gelderland zijn dan optredens van lokale Doe Maar Mee Bands. Op 16 mei komen al deze bands samen bij Paleis Het Loo voor een optreden van de grootste band van Gelderland als cadeau voor koningin Maxima! Vanuit onze regio doet uit Twello Cadenza mee i.s.m. 3 scholen uit Voorst; De Kleine Wereld, Martinusschool en De Wingerd. Een flinke club van ong. 240 kinderen!

Wat is de Doe Maar Mee Band?

In de Doe Maar Mee Band ontmoeten leerlingen van basisscholen professionele musici van Phion en Orkest De Ereprijs en komen in contact met muziekverenigingen. Ze maken kennis met muziek op de meest uitnodigende manier. Zelf meespelen, de kick ervaren van het samen muziek maken en kennis maken met de grote muziekwereld om hen heen wordt mogelijk gemaakt met de Doe Maar Mee Band. De Doe Maar Mee Band verbindt en dat is zeker in deze tijd heel waardevol.

Steeds minder kinderen komen in aanraking met een muziekinstrument. Met de Doe Maar Mee Band brengen we daar verandering in. We bieden kinderen de kans om hun aanleg te ontdekken en te ervaren hoe het is om samen muziek te maken, zowel in de klas als daarbuiten.

Doe Maar Mee Band is officieel van start gegaan! Kinderen en musici gaan allemaal repeteren en toewerken naar het optreden van de Doe Maar Mee Band: de grootste band van Gelderland. Op maandag 16 mei 2022 is het optreden bij Paleis Het Loo in Gelderland.

Doe Maar Mee Band repertoire

Voor de Doe Maar Mee Band is een speciaal muziekrepertoire samengesteld:

  • Vlieg mee met Phion
  • Ik en Jij
  • Wind Beatz

Meer informatie vind je hier.

Programma

De deelnemende scholen oefenen in de klas voor de Doe Maar Mee Band. In de week van 9 mei 2022 zijn er lokale optredens op verschillende locaties in Gelderland. Binnenkort verschijnt hier een overzicht van al deze optredens. Samen vormen de leerlingen de grootste band van Gelderland, die op 16 mei 2022 met musici van Phion en Orkest De Ereprijs zal optreden bij Paleis Het Loo. Publiek is van harte welkom om zowel de lokale optredens als het centrale optreden bij Paleis Het Loo te bezoeken.

Optreden bij Paleis Het Loo 16 mei

12.00 – 13.00 uur  Aankomst kinderen bij Paleis Het Loo
13.00 – 13.45  uur  Repetitie Doe Maar Mee Band
vanaf 13.45 uur      Publiek welkom
14.00 – 14.45 uur   Concert Doe Maar Mee Band
15.00 – 15.30 uur   Vertrek kinderen